Aanmelden en ontvangen


AddValue2 biedt verenigingen en goede doelen een effectief alternatief voor dalende inkomsten uit sponsoring, subsidies en giften. Dat gebeurt door een ruimhartige en ongelimiteerde donatie aan de clubkas in ruil voor aankopen uit de webshop.

Van elke betaalde bestelling ontvangt uw vereniging tot wel vijfentwintig procent van het aankoopbedrag in de clubkas. Zonder registratie van uw vereniging vindt geen donatie plaats. Aan deelname hangt verder geen verplichting vast. U kunt uw vereniging hier aanmelden.

Promotie
De enige inspanning die wij vragen is de deelname aan AddValue2 op vrijwillige basis te promoten binnen (en waar mogelijk buiten) de vereniging. Dit kan bijvoorbeeld door het plaatsen van banners op de website en advertenties in het clubblad. Hiervoor ontvangt de vereniging -naast kant-en-klaar digitaal materiaal- geen financiële bijdrage.

Let wel: de promotie van AddValue2 levert tastbaar resultaat op.

U kunt uw vereniging via het onderstaande formulier aanmelden. Na aanmelding ontvangt u van ons de bevestiging van de inschrijving kunt u gebruik maken van de vele gratis donatiemogelijkheden van stichting AddValue2. Indien u al aangesloten bent bij stichting AddValue2 hoeft u zich NIET opnieuw aan te sluiten.

Twijfelt u of u aangesloten bent? Neem dan contact op via e-mail info@addvalue2.com.

 

Criteria om te worden geaccepteerd als aangesloten goede doel bij stichting AddValue2 en daarmee vermeld te worden op de website:

  • Elke vereniging uit Nederland dient als vereniging geregistreerd te zijn bij de Kamer van Koophandel. Toesturen kopie uittreksel KvK is vereist na aanmelding;
  • Alleen verenigingen die de statuten hebben laten passeren via een notaris kunnen zich aanmelden bij stichting AddValue2. Indien de kopie notariële statuten inclusief notaris stempel(s) niet worden overhandigd na aanmelding wordt de organisatie niet geaccepteerd;
  • Stichting AddValue2 behoudt ten alle tijden het recht om (zonder opgaaf van redenen) plaatsing van een charitatieve instelling op beide site(s) te weigeren.