Hoe werkt AddValue2

Net als alle bekende webshops werkt AddValue2 volledig geautomatiseerd

Net als alle bekende webshops werkt AddValue2 volledig geautomatiseerd. Je bestelt en betaalt in een gegarandeerd veilige omgeving zonder daarbij enig risico te lopen. In de webwinkel vind je artikelen van bekende en minder bekende leveranciers in alle prijsklassen.

Bekijk het assortiment, vul je winkelmand en bestel met één druk op de knop. Maar dan komt het: bij het afrekenen vraagt het systeem aan welke partij wij jouw bijdrage moeten doneren. Even aanvinken en klaar. Elke keer weer. Ongelimiteerd! Voor meer informatie over bestellen, klik hier.

Onze leveringsvoorwaarden zijn honderd procent transparant en zoals iedere andere webshop (klik hier), met uitzondering van gratis retourneren. Wij houden niet van malle fratsen.

Staat jouw vereniging of goede doel niet op de lijst? Stuur dan via deze link een e-mail naar het bestuur en wijs ze op de nieuwe manier om de kas te spekken. Voor de volledigheid: AddValue2 stelt geen enkele verplichting aan afnemers en verenigingen .

Verantwoording

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. AddValue2 bewijst dat er geen addertjes onder het gras zitten. AddValue2 werkt met een notarieel geregistreerde stichting met ANBI status. Daardoor bieden we inzage in de administratie. Wij nemen onze verantwoording serieus en spelen open kaart.


(Kopers bij AddValue2 hebben naast sportverenigingen ook de keuze uit diverse sociaal maatschappelijke doelen en instellingen. Jouw donatie liever naar één van de goede doelen op de lijst? Vink dat het goede doel aan dat jouw steun verdient.)