Kassa voor jouw club, vereniging of goed doel!

AddValue2 doet het!!

Met een nieuwe formule om de kas van jouw favoriete club, vereniging of goede doel te spekken. Zonder daarvoor een extra inspanning te leveren! Helemaal van deze tijd dus. Online winkelen met extra opbrengst voor het doel van jouw keuze.

De truc is meerwaarde. Echt méér waarde. Kassa voor jouw club. Want AddValue2 stort tot vijfentwintig procent van het bedrag dat jij betaalt voor de aankoop, rechtstreeks in de kas van de club van jouw keuze! Tot wel 25% netto van elke aankoop! En dat zonder meerprijs voor het product!

Sinds de komst van internet verandert de wereld razendsnel. De gevolgen zijn overal voelbaar. Positief en negatief. Want we kopen steeds meer online en dat is lekker makkelijk. Dit gaat ten koste van sponsoring door lokaal betrokken ondernemers.

Daar zit de pijn. Voetbal, tennis, hockey, harmonie, amateurtoneel en Giro 555, alle clubs, verenigingen en goede doelen kampen met dalende sponsorinkomsten en subsidies. Jouw stad of dorp staat met lege handen. Daar moet iets aan gebeuren. En snel!

Het assortiment van de AddValue2 webshop groeit elke maand. Je kunt er nu al terecht voor de meeste dagelijks benodigdheden.