Over AddValue2

Stichting AddValue2 is ontstaan uit “hersenspinsels” van ondernemers verzameld door zowel negatieve en positieve ervaringen in de zakelijke en menselijke loopbanen. Naast ondernemer zijn, waar het commerciële vlak telt speelt vooral menselijkheid een belangrijke rol. Dit heeft er toe geleid tot een onderscheidend concept te komen waarin passies, ervaring, plezier, maatschappelijke bijdrage tot succesvol formule te bundelen. 


Bestaansrecht

Waarom AddValue2

AddValue2 is het antwoord op dalende inkomsten van clubs, verenigingen en goede doelen. De maatschappelijke ontwikkeling gaat sneller dan vrijwilligers kunnen bijbenen. Naast sponsoring, loterijen en collectes biedt AddValue2 het innovatieve alternatief. Dit is de nieuwe manier om lokale betrokkenheid te uiten.

Omgekeerde marketing
De bedenkers van AddValue2 kiezen voor omgekeerde marketing. In ruil voor een lagere marge, krijgen leveranciers de kans om maatschappelijke verantwoording te nemen precies op de plaats waar de kopers zich bevinden. Dat is duidelijk voor koper en leverancier, met het verenigingsleven als lachende derde. Daar doen we het voor.

Sociaal maatschappelijke verantwoording op lokaal niveau
Dat is waar AddValue2 het bestaansrecht aan ontleent. Een nieuwe werkwijze waarin leverancier en tussenhandel nauw samenwerken. Samen nemen ze genoegen met een kleinere marge om sociaal maatschappelijk verantwoording te nemen. Maar dan op niveau van de individuele klant. Honderd procent van deze tijd. Honderd procent transparant. Kassa voor de clubkas!